Vad är en pocketpussy och hur ska jag använda den? ?>

Vad är en pocketpussy och hur ska jag använda den?

Sexleksaker har länge varit någonting som är reserverat för kvinnor. De har vibratorer, dildos och mycket mycket mer. Men på den senaste tiden har sexleksaker för män börjat blomma och nu finns det otroligt mycket att välja mellan. När det kommer till pocket pussys finns det någonting för alla. Här nedan kan du läsa allt du behöver veta om pocket pussys!

Vad är en pocket pussy?

En pocket pussy är vad man kallar det på svenska – en konstgjord vagina. De består av ett hårdare hölster som du håller i och ett mjukt sleeve på insidan som är tillverkat i ett mjukt material såsom silikon, real feel superskin eller annat. På utsidan ser sleevet ut som en vagina, en mun eller ett anus. Det är upp till dig vad du föredrar.

Vilka märken kan jag välja?

Världens kanske allra mest välkända tillverkade av pocket pussys är FLESHLIGHT. Det amerikanska märket som skapades av Steve Shubin på slutet av nittiotalet är idag ett av amerikas mest inkomstbringande företag. FLESHLIGHT består som alla andra pocket pussys av ett hölster och ett sleeve. FLESHLIGHT’S hölster är mycket diskret då det liknar en ficklampa. Därav namnet Fleshlight. FLESHLIGHT har en linje med pocket pussys som heter FLESHLIGHT girls. De är utformade efter en känd porrstjärnas vagina, anus eller mun. Om du har en favorit kan du nu få veta hur det skulle kännas att ha sex med just henne.

Ett annat märke heter Autoblow och är en blowjob-simulator. Den är helt automatisk och kopplas in i ett eluttag. Med en automatisk pocketpussy behöver du inte trötta ut din arm – maskinen sköter jobbet åt dig. Autoblow finns i tre olika storlekar och du kan köpa till sleeves som ser ut som en vagina eller en mun.

Ett annat märke värt att nämna är NMC som tillverkar riktigt bra och billiga pocket pussys för dig som vill köpa din första och inte vet vad du tycker om eller var du ska börja.

Hur använder jag den?

  1. Välj den pocket pussy som passar dig bäst. Vagina, anus eller mun? Liten, stor? Genomskinlig eller inte? Det beror helt på vad just du tänder på. Kom ihåg att köpa glidmedel!
  2. Packa upp och förbered dig. Vissa pocket pussys är det bara att köra igång och använda. Andra behöver laddas eller kopplas in i ett eluttag. Gemensamt för dem alla är att de kan vara bra att rengöra snabbt innan du börjar använda dem. Oftast går det bra med ljummet vatten och mild tvål eller ett rengöringsmedel för sexleksaker. Läs på förpackningen till just din produkt för att vara säker.
  3. Använd! Kom ihåg att använda rikligt med glidmedel när du använder din pocket pussy. Om du upplever att friktionen gör ont eller att det känns obehagligt är det antagligen för att du använt för lite. Om du köpt en Fleshlight finns det ett litet lock du kan skruva på i änden för att skapa vakuum. Du kan komma i din pocket pussy utan problem då de ofta är utvecklade för att snabbt och enkelt kunna rengöras efteråt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *