Utforska nya höjder med en dildo ?>

Utforska nya höjder med en dildo

Köp din egen dildo

Nuförtiden är det inte längre skamfyllt i att berätta att man äger en dildo. De flesta kvinnor har idag sin egen lilla leksakslåda med alla tänkbara sexleksaker som kan sträcka sig från vanlig massageolja till riktiga kinky-grejer som dockor, spreader bars (spridarstång) eller handklovar och naturligtvis dildos i alla färger och former.

En dildo är en mycket enkel sexleksak att komma över och även den mest eggande saken för de flesta kvinnokroppar. Dessutom finns det så oerhört många varianter att alla kvinnor garanterat kommer hitta sin favorit. Korta, långa, realistiska och fantasifyllda vibratorer tillsammans med g-punkt stimulator eller klitorisretare – alla har de gemensamt målet att reta och ge underbara orgasmer till kvinnor. Och man får heller inte glömma att en dildo kan piffa upp sexlivet med en partner som ofta själv tycker om att leka och experimentera med den.

Utforska marknaden av sex-toys

Förr drog sig många för att gå och inhandla en dildo, då många sexbutiker låg undanskymda i något mystiskt gathörn med fördragna sammetsgardiner och man visste inte riktigt om det var säkert att gå in.

Numera finns det både öppna och inbjudande sexbutiker i städerna men även en stor marknad online: se her, där det är hur enkelt som helst att välja ut den vibrator eller dildo man vill ha. Nätet är dessutom en smart variant om man inte tidigare testat att använda en dildo, då kundrecensioner och rekommendationer ofta finns att läsa nedanför produkten i fråga.

Att välja rätt dildo

Utbudet av sexgrejer idag är enormt och det är inte alltid lätt att veta vilken dildo man vill ha. En bra idé är att pröva sig fram samtidigt som man utforskar sin egen kropp, antingen på egen hand eller med en partner.

Vet man med sig att man är särskilt känslig vid g-punkten är en dildo med g-punktstimulator kanske en bra idé. Tycker man mer om när klitoris blir stimulerad, kan en klitorisretare vara rena drömmen. Ett exempel på en sådan dildo är ”kaninen” eller ”the Rabbit” som uppmärksammats från tv-serien ”Sex and the City”. Det finns även tvådelade dildos som kan föras in både vaginalt och analt samtidigt om man så önskar, för de som tycker det känns extra skönt. Och för de som vill använda båda händerna till något annat under tiden, finns det dildos med sugproppar som man fäster på väggen eller liknande för egen möjlighet till rörelse, en s.k. dong.

Man kan även testa en strap-on som man fäster med ett bälte runt midjan och kan på så vis gå lös på sin egen partner.

Dildos kommer också i många olika material som exempelvis stål, silikon och glas och ser mer eller mindre realistiska ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *