Sexiga underkläder ?>

Sexiga underkläder

Sexiga underkläder är kanske det äldsta knepet som finns för damer när det gäller att få en man på fall. Men det är inte bara mannen som tycker att det är härligt med sensuella underkläder. Det får även kvinnan att känna sig otroligt sexig och åtråvärd.

Det finns många olika typer av sexiga underkläder. Det finns riktigt porriga underkläder, mer erotiska underkläder eller sensuella underkläder. Vilket som passar dig och din man väljer ni så klart tillsammans. Det som kanske är vanligast är att när mannen köper underkläder till kvinnan så blir det ofta lite mer porriga kläder, medan kvinnan kanske föredrar mer sensuella underkläder. Men om båda gillar olika så kan man väl bjuda lite på sig och klä sig lite porrigt ibland. Det kan ju faktiskt vara lite roligt det också. Gillar man rollspel så kan man gå in i rollen som porrstjärna för en kväll, eller varför inte en sexig flygvärdinna?

Hur hittar man då rätt i underklädesdjungeln? Det finns otroligt mycket sexiga underkläder att välja mellan. Den sexiga babydoll-stilen är lika med förförisk elegans och gör ofta att kvinnan känner sig väldigt vacker. Letar du efter något mer porrigt så kanske en sexig bodystocking eller catsuit är det du söker. Sedan finns så klart höfthållare, korsetter och leggings som du kan välja efter smak. En korsett gör att du ser otroligt smal och sexig ut.

När det gäller underkläder så förekommer det en del skrock. Till exempel så är det en tradition att bära ett strumpeband på sin bröllopsdag. I vissa delar av världen, så som USA är det tradition att bruden kastar brudbuketten till de ogifta kvinnorna på festen, medan brudgummen tar av bruden strumpebandet med tänderna och kastar det bakom ryggen till de ogifta männen. Dessa kommer sedan att stå på tur att gifta sig.

En kimono är ett annat väldigt sexigt plagg, men det allra enklaste när det gäller att beställa sexiga underkläder är kanske ändå att beställa ett matchande set. Annars kan man så klart pussla ihop vad man gillar, men ett set är ändå ofta snyggast. Man kan välja alla möjliga färger, former och storlekar. Kanske vill man ha sexigt svart eller förföriskt rött eller varför inte vitt – oskuldens färg. Kanske föredrar du med eller utan spets, kanske vill du ha latex eller lack. Väljer du en peek-a-boo bh så kommer bröstvårtorna att sticka ut. Vill du ha något mindre porriga underkläder så kan du välja en bustier. Denna gör din midja smalare och kan bäras som vanliga underkläder. Dessa är gjorda av vacker spets eller satin. Denna gör att du känner dig otroligt sexig eftersom du ser extra bra ut och så kommer du även att överraska din partner när du kommer hem på kvällen och klär av dig klänningen. Alla vinner!

Sexiga underkläder är något som alla kan bära. Om man tycker att det fortfarande är lite tabu med sexleksaker, så kan man börja med att hitta något riktigt sexigt att ha på sig istället. Det behöver inte alls vara porriga underkläder – vackra, sensuella underkläder duger gott för att överraska din partner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *