Öka välbehaget med en dildo ?>

Öka välbehaget med en dildo

En dildo är en typ av löspenis som används av både män och kvinnor. Idag finns det hundratals olika typer att välja mellan, där alla har sina egna egenskaper och fördelar. Det är en hel djungel där ute, så hur vet man då vilken typ av dildo man vill ha?

Dildon är en sexleksak och är också tillverkad på ett sådant sätt att skapa behag. De vanligaste typer av material är latex, plast eller silikon, men det finns även samma typ av sekleksak där tillverkaren har valt att använda sig av andra typer av material. Förr i tiden var det faktiskt inte ovanligt att de tillverkades i sten eller keramik, något som är mycket ovanligt idag. Är det något av dessa material som är att föredra är det silikon. Fördelen med silikon är att du både kan koka och frysa materialet och det gör silikonen optimalt som sekleksak.

Hur är det då med vibrator? Många kvinnor uppskattar vibrationerna samtidigt som man kan stimulera insida. Det finns faktiskt produkter som innehåller någon form av vibrator för att ge en mer varierande användning, men då benämner man dessa som enbart massagestav eller vibrator, trots att de även har funktioner som en löspenis.

Oavsett om man gillar analt eller vaginal, krökta eller raka, så finns det en produkt som passar alla.

Vanligast är att man har försökt att efterlikna en realistisk penis så mycket som möjligt, men det finns även de som håller formen av t.ex. en kanin eller banan. Vissa är till och med gjorda i glas och om man inte vet vad de är, kan man tro att de är riktiga skulpturer då utseendet kan vara mycket konstnärligt. Sexleksaker i glas brukar ha mycket fantasifulla former och det är just av denna anledning som det kan vara svårt att skilja dem från att vara något annat.

Vill man göra upplevelsen ännu skönare bör man satsa på att finna ett bra glidmedel. Detta är en mycket bra produkt som ser till att smörja där det behövs, utan att det blir alldeles för vått eller rinnande. Vet du inte vilken du ska välja kan du alltid besöka ditt närmatse apotek. Ibland kan de kännas jobbigt att stå och diskutera sina förväntningar på medlet med en helt främmande människa och då kan internet istället vara rätt plats för dig. Här kan du läsa om de olika egenskaperna och också se recensioner från andra användare. Smart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *