Inkontinensskydd för män ?>

Inkontinensskydd för män

Att lida av inkontinens är ett stort problem för många och det kan begränsa livet enormt mycket. Det är vanligt att de som lider av inkontinens begränsar sig, slutar göra tidigare sociala aktiviteter, slutar träna med mera för att de helt enkelt är rädda för att det ska ske en olycka när de inte har tillgång till en toalett. Ingen vill leva på detta sättet och även om det inte är någonting som man behöver skämmas över, faktum är att 5 procent av alla vuxna män i Sverige lider av inkontinens och det är därför ett enormt vanligt problem, så begränsar det livet och det är sällan någonting man pratar högt om.

När man lider av inkontinens bör man först och främst se till så att det inte ligger någon sjukdom bakom. Om så är fallet bör man givetvis behandla sjukdomen som inkontinensen är ett symptom på. När många tänker på inkontinensskydd tänker de på något som inte alls är så smickrande. Så behöver dock inte fallet vara idag och de inkontinensskydd som används vid lätt inkontinens påminner inte alls om de som man använder sig av på sjukhus. Faktum är att de inkontinensskydd du hittar för män ser ut som vanliga kalsonger. De håller utan problem upp till 100 ml och ingen kan se att du har inkontinensskydd på dig. De är både moderiktiga och snygga och ser inte bulkiga ut.

Inkontinensunderkläder för män andas och är allergivänliga. Du kan känna dig trygg när du använder dem och de kommer att hålla för mindre olyckor. Det gör att du kan slappna av mer och släppa stressen kring din inkontinens vilket i sig kan leda till att du får färre olyckor och mindre problem med inkontinens. Ett av de största problemen kring inkontinens är stressen som kommer med det, det kan leda till att man oftare kissar på sig för att man är så rädd att man ska göra det.

De underkläder som du hittar för inkontinens män på Dry & Cool går att tvätta i 60 grader, du kan använda dem om och om igen och det är därmed ett både miljövänligt och ekonomiskt alternativ. De skiljer sig inte alls i utseende från de kalsonger du hittar i butikskedjor för män och därav kommer ingen annan än du veta om ditt problem. Om du inte väljer att berätta det för dem. Kom ihåg. Inkontinens är inget man behöver skämmas över.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *