Hemmets fräschaste rum! ?>

Hemmets fräschaste rum!

Många kanske inte tänker på att badrummet är ett av de viktigaste rummen i hemmet. Badrummet kräver planering och går inte att lämna ovårdat. Badrummet är en plats för avkoppling, och ska därför vara inrett med badrumsinredning som ger själen ro.

Kanske tänker man att badrummet är oviktigt och att det går att fylla det med vad som helst, det tjänar bara ett syfte, då saknar man nog helt enkelt inspiration till badrummet. Det är därför viktigt att söka efter inspiration och på inspiration badrum finns det hjälp att få. Ett badrum behöver ha badrumsinspiration. Där bör finns möjlighet till de dagliga behoven, en chans för avkoppling och förvaring. Att tänka i olika färger eller teman kan ge dig en extra kick med badrumsinrednings inspirationen. Många badrum är redan inreda med de klassiska vita inredningsdetaljerna, men det går därför att ge rummet flera färgklickar som skapar harmoni. Handdukar, tvålar, tandborstmuggar och lös inredning som går att byta ut efter behov kan vara det som knyter ihop inspirationen i ett badrum.

Badrummen i mitt hem, går i svart och vitt. Det känns rent och fräscht. Det vita känns kliniskt och man har möjlighet att se smuts och håller därför efter mer. Det svarta återfinns i enkla kakelrader på väggen, en bänkskiva till handfaten och så ett toalock som en extra svart klick i rummet. Men för att knyta ihop badrummet till en helhet har jag plockat in rött. I kontrast till det svarta och vita ger det röda en värmande effekt i ett rum som annars kanske skulle kunna få en att tänka på en steril miljö. Men det är faktiskt på det viset jag och min familj vill ha det i badrummet. Det ska kännas rent och fräscht, även om man har små barn som smutsar ner efter en stund i sandlådan är det lätt att snabbt torka rent då fläckarna syns i handfatet.

Hemmets hjärta burkar kallas köket, men jag står faktiskt ut med att någon besöker mitt kaosartade kök eller att jag gör hembesök hos någon med ett stökigt kök. Men jag håller mig hellre än besöker en toalett som inte är fräsch eller inspirerande. Eftersom badrummet också är ett rum för nytta måste man känna att det finns en tanke bakom planeringen och att man kan genomföra sina behov utan att knappt våga slå ned rumpan. Tänk att tvätta händerna och det saknas handdukar, hänger en klump med trasiga och frasiga badlakan. Då väljer du kanske heller att behålla smutsen på dina händer än torkar dem på ett badlakan.

Låt badrummet inspirera dig till fräschhet och låt dina gäster se att ditt hem har en genomgående tanke och att du skapat en harmoni som ger hela ditt hem en karaktär som återspeglar dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *