Frost leksaker – för alla ?>

Frost leksaker – för alla

Det finns verkligen en uppsjö av Frost leksaker på marknaden idag. Filmen har fångat både stora och små barns uppmärksamhet och både vuxna och barn kan helt enkelt inte låta bli att bli förälskade i de båda prinsessorna Elsa och Anna. Vi tycker även om den roliga snögubben Olof som tappar bort sin morotsnäsa titt som tätt. Sen vill ju bara se den snygge Christoph och Anna bli ett riktigt par. Kanske händer det i den andra filmen av Frost som kommer att lanseras snart (fastän inget datum är satt än). Om man köper ett Frost-slott och figurerna så kan man ju bestämma historien helt själv. Åh, så roligt!

Nu när sommaren börjar närma sig så är man kanske på jakt efter utomhusleksaker. Har man då en liten ögonsten som tycker väldigt mycket om Frost, så kanske man vill välja detta som motiv. Det finns sparkcyklar, hoppbollar, skateboards och även hjälm och skyddset så klart – för säkerhets skull. Vill man klä ut sig till Elsa så finns det klänningar att köpa, självlysande skor och peruk. Det finns även andra smycken och till och med smink- och nagelset. Vill du bli en princessa för en dag så finns det allt att tillgå.

Andra leksaker som man kan hitta i Frost-temat är figurern från filmen, till exempel en sjungande Elsa. Du har en sagobok med tillhörande musik, Lego, brädspel och rittavlor. Pussel, mikrofoner, matlåda och matset. Jag kan fortsätta i oändlighet. Det man måste göra är att helt enkelt bestämma vilken leksak det är man vill köpa och så leta efter just den leksaken. Det mest troliga är att det finns i Frost.

Man får inte glömma att det finns andra roliga figurer i filmen Frost om man bortser från de vackra princessorna. Många pojkars favorit är snögubben Olaf och det finns otroligt mycket leksaker att hitta med Olaf också. Sen har vi så klart Christoph och Sven som spelar väldigt viktiga roller i filmen. Utan dem skulle inte filmen vara densamma. Det ska bli spännande att se vilka nya figurer vi får träffa i den andra filmen av Frost. Enligt rykten ska Prinsessan Anna och Christoph bli ett par, men det vet inte säkert än. Det finns en kortfilm som heter ”Frozen fever” som hintar om en hel massa små minisnögubbar (till Olafs förtjusning) men vad filmen kommer att handla om kan vi än så länga bara sia om. Men en sak som är säker, är att det finns många små prinsessor där ute som längtar och längtar…

När det gäller Frost leksaker så finns det verkligen allt att välja på. Marknaden är enorm eftersom figurerna är så otroligt älskade. Du kan hitta utklädningskläder och ofta ser man minst 2-3 flickor som klär ut sig till Elsa på maskeraden eller födelsedagskalaset. Det finns allt från utomhusleksaker till kortspel. Det är egentligen helt enkelt så att om du letar efter en viss leksak, så kan du vara ganska säker på att du kan hitta just den leksaken du är ute efter i Frost-tappning. Så poppis är det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *