E-cigg istället för cigg ?>

E-cigg istället för cigg

När man börjar röka tänker man sällan på att man ska sluta en dag. Om de flesta rökare från början visste hur svårt det är att sluta skulle de knappast börja. Faktum är dock att det sällan är ett genomtänkt beslut att börja röka. Det finns många anledningar till att man börjar men ännu fler till att man vill sluta. Det är givetvis nikotinet som är boven i dramat, det är detta du är beroende av som rökare och det är lika beroendeframkallande som droger. Därför kommer du att uppleva allvarlig abstinens när du försöker sluta. Det är dock inte nikotinet som är det skadliga i cigaretter. Det skadliga är alla tusentals gifter som du hittar i tobak. Genom att skippa alla de gifterna kommer du att må bättre och få alla positiva effekter som kommer med att sluta röka.

Du funderar säkert nu på hur du ska kunna röka en cigarett utan att få i dig alla dessa ämnena men fortfarande få i dig nikotinet. Lösningen på dina problem heter e-cigaretter. De innehåller bara nikotin och e-juice. E-juice innehåller ingenting som är skadligt för dig men innehåller nikotin och vätska så att du ska kunna få en rökeffekt. Du andas in vattenånga när du röker e-cigaretter från xsmoke och det är även det som du andas ut. Därför behöver du inte längre ha dåligt samvete för att du utsätter de runt omkring dig för passiv rökning.

De e-cigg som du hittar på xsmoke ser ut som vanliga cigaretter, därför behöver ingen runt omkring dig veta att du har bytt till e-cigg. Dessutom får du fortfarande de cigaretter som du längtar efter allra mest, det vill säga ciggen efter kaffet, ciggen på morgonen och ciggen efter din måltid. Många upplever att när de slutar röka försvinner även en stor social bit. Denna bit förlorar du inte när du röker e-cigg. Det finns även andra fördelar med e-cigg. Först och främst är det mycket mer ekonomiskt än att röka vanliga cigaretter. Utöver det finns det många smaker som du kan välja mellan, till exempel lakrits och jordgubb vilket gör det ännu mer spännande. Det missfärgar inte dina tänder och du kan röka inomhus om du skulle vilja. Du kommer inte längre dofta cigarettrök och du utsätter inte de i din omgivning för passiv rökning.

Dessutom är det mer miljövänligt att röka e-cigg och den är uppladdningsbar vilket gör att du kan använda den många gånger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *